http://www.youtube.com/watch?v=EU7zGj763mU

Wednesday, 14 December 2011

MY BFF

1.TN NURSYAMIMI
2.NOR AZIRAH
3.SITI NUR FARAH HANUM
4.NURISHA FAZLIN
5.NURUL FARISHA SHAQIRAH
6.FARAHANIM SURAYA
7.AYU IZZANI
8.AHMAD FAIZ
9.MOHAMMAD NASARUDDIN
10.NOOR AFIFA
11.SUHAILA

hai semua,,,,

BFF MIMI DAH MINTAK MAAF DENGAN MIMI SEMALAM,,,,,DIA MINTAK MAAF SEBAB KASAR DENGAN MIMI,,,,,,BFF MIMI TAKKAN LAMA TAK SAPA MIMI,,,,

Tuesday, 13 December 2011

assalamualaikum,,,,ni cerita bff mimi yg tak paham situasi mimi

assalamualaikum semua.ni mimi nak cerite kat saper saper yg baca blog mimi ni......harini mood mimi tak baik tp dah reda dah sbb kawan tolong,,,,,,masa mimi bukak fb ,,,,kawan mimi/bff mimi bukak  dan mimi chat ngan dia......mimi lambat balas sbb mood kurang baik...dia cakap"mulai saat ni kita dah tak ader apa   apa hubungan lagi"mimi mintak maaf sbb mood kurang baik.....dia cakap"kita kan dah tak ader ape ape hubungan lagi"......mimi cakap"ok ,fine .......kalau 2 yg awk mahu ,,,,,tp saya mintak maaf kalau mimi buat salah,,"bff ape tak faham situasi kawan.......cuba korang jadi mimi,,,,,mood korang masa tu sedih lah katakan,,,,,apa korang rasa kalau bff korang cakap macam tu......mimi tahu mimi salah sbb mimi balas lambat ,,,,,kalau korang nak tahu saper bff mimi tu ,,,,,add mimi dan chat ngan mimi